Authentic Hand-Stretched Thin Crust Pies
 

IT´S  ALL  ABOUT  THE  CRUST

 
 

WE MAKE OUR DOUGH WITH A MINIMUM 24HS COLD FERMENT PROCESS, OBTAINING A VERY SPECIFIC INTERNAL STRUCTURE AND BRINGING OUT THE BEST POSSIBLE FLAVOR AND TEXTURE

IMG_8778.JPG

HACEMOS NUESTRA MASA CON UN PROCESO DE LEVADO RETARDADO EN FRIO CON UN MINIMO DE 24Hs, LOGRANDO UNA ESTRUCTURA INTERNA DE MASA MUY PARTICULAR Y ADEMAS ACENTUANDO SABORES Y TEXTURAS · 

 

ABOUT US

 
IMG_0489.JPG
1492936799116.jpeg

TOMASSO ES UN PEQUEÑO NEGOCIO FAMILIAR CREADO POR 2 AMIGOS ARGENTINOS. PIZZA ES PARTE IMPORTANTE DE NUESTRA CULTURA. HEMOS CRECIDO AMASANDO ENTRE FAMILIA Y AMIGOS. LUEGO DE UN VIAJE A NYC ESTE ESTILO SE TRANSFORMO EN UNA OBSESION Y AL NO CONSEGUIRLA EN LA CIUDAD COMENZAMOS A EXPERIMENTAR HASTA ABRIR NUESTRA PROPIA PIZZERIA. NECESITABAMOS NEW YORK PIZZA EN BARCELONA.

TOMASSO IS A SMALL FAMILY BUSINESS CREATED BY TWO FRIENDS FROM ARGENTINA. PIZZA IS A VERY IMPORTANT PART OF OUR CULTURE. WE´VE GROWN BETWEEN DOUGH, FAMILY & FRIENDS. AFTER A TRIP TO NYC, PIZZA AND THIS PARTICULAR STYLE BECAME OUR OBSESSION. WE HAD NO CHOICE BUT TO EXPERIMENT AND OPEN OUR OWN SHOP. WE NEEDED NEW YORK PIZZA IN BARCELONA.